Ünlü Medyum Kimdir ? Medyumlar Nasıl Ünlü Olurlar ?

Ünlü Medyum; herkesin adından sıkça söz ettiği ve yaptığı işlemler ile insanlara nefes olmuş ve herkes tarafından tanınmış kişilerdir. Bu medyumların ünlü olma sebepleri yaptıkları işlemlerde gösterdikleri başarı oranından kaynaklanmaktadır. Ünü getiren şey işinizdeki başarınızdır.

Ünlü Medyum Kimdir ?

Medyumlar bilindiği üzere insanlara büyüler aracılığı ile yardımcı olan manevi uzmanlardır. Bu uzmanlar insanlara iyi ya da kötü fark etmeksizin her alanda yardımcı olan kişilerdir. Bir medyumun ünlü biri olabilmesi için çalıştığı kişilere yaptığı işlemlerin başarı oranı önemlidir. Çalıştığı kişilere yaptığı işlemler ve olumlu referanslar ile bu medyum ünlü olma yolunda emin adımlarla ilerler. Örnek verecek olursak bu ara herkesin dilinden düşmeyen medyum saul bey son derece ünlü bir medyumdur. Yapmış olduğu işlemlerde almış olduğu olumlu sonuçlar ile herkesin birbirine tavsiye ettiği medyumlardan biri haline gelmiştir.

Ünlü Medyum

Ünlü Medyum Olabilmenin Sırrı Nedir ?

Bu soruyu son günlerin en çok tercih edilen medyumları arasında yer alan yahudi Medyum Saul Rebowitz beye sorduk; Saul bey ünlü medyum olmanın sırrını anlatabilir misiniz ?

Öncelikli olarak şunu söylemem gerekiyor. Ünlü kelime anlamı olarak herkesçe bilinen ve tanınan kişi anlamında kullanılmaktadır. Bu tanınmışlığın sebebi ise insanların hayatlarının her evresinde muhakkak bir sorunla karşılaşmaları ve bu sorunların bazıların üstesinden gelirken bazılarında bizlerden yani medyumlardan yardım istemeleridir. Medyumluk doğuştan gelen bir yetenek olduğu için bize bu yeteneği veren yaratıcıya şükran borcumuzu sunmak için bizden yardım isteyen insanlara yardım ederiz.

İnsanların sorunlarını çözebilen medyumlar zamanla kişilerin birbirlerine referans olmaları sayesinde en iyi reklam aracından bile daha hızlı tanıtımlar sağlamaktadır. Bu referansların sebebi ise yaptığımız işte sağlamış olduğumuz başarıdır. Bir kişinin işini düzgün şekilde yaptıysanız bu kişi kendisiyle aynı sorunu yaşayan başka bir kişiye sizinle alakalı yaşadığı deneyimi anlatır. Bu deneyimi duyan arkadaşı da size gelerek sizinle çalışmak istediğini belirtir. Bu kişinin de işini olumlu bir şekilde sonuçlandırdıktan sonra bu olay silsile yöntemiyle devam eder. Buna domino etkisi denmektedir. Bu sayede işe başlarken sizi 1 kişi tanırken işi olumlu biten bu 1 kişi sizi 100 kişiye daha tanıtmakta o 100 kişide 1000 kişiye derken durum bu şekilde devam etmektedir.

Bu olay zamanla yaşadığınız sınırları aşmakta ve yurt dışına kadar adınızın duyulmasını sağlamaktadır.

Ünlülerin Medyumu Saul Kimdir ?

Medyum Saul Türkiye'de İzmir de doğmuş aslen yahudi bir ailenin çocuğu olan bir medyumdur. Bundan 500 yıl önce İspanya'da engizisyon mahkemelerinde haksız şekilde yakılan ve öldürülen yahudilerden kaçmayı başaran ailelerin Osmanlı devleti tarafından kabul edilmesi ile Türkiye'ye yerleşmişlerdir. Medyum Saul bu kaçan kişilerin 7. kuşaktan torunudur. Kendisine aktarılan Kabala ilmine vakıf olan ve bunu büyüdükçe geliştiren bir simyacı olarak büyüler ve mistik konularda tecrübe kazanarak 16 yaşından itibaren etrafında bulunan insanlara bu ilim sayesinde yardım etmeye başlamıştır.

Bu yardım sayesinde insanlar onu tanımaya başlamış ve yaptığı olumlu işler dilden dile bir çok insana aktarılmış. Bunu duyan insanlar Türkiye'nin ve Avrupa'nın çeşitli şehirlerinden İzmir'e akın etmiş ve Medyum Saul beyin iliminden faydalanmak istemişlerdir. Medyum Saul hem ak hem kara büyüler konusunda uzman bir medyum olarak günümüzde çalışmalarını sürdürmektedir. Kendisiyle çalışan bir çok sanatçı, futbolcu, üst düzey yöneticiler, siyasetçiler ve bürokratlar vardır. Bu yüzden kendisine Ünlülerin Medyumu Saul Bey denmiştir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Medyum Tavsiye Ediyorum

Kabala Büyüsü Nedir ? Kabala Büyüsü Nasıl Yapılır ?