Ölüm Büyüsü Nedir ? Ölüm Büyüsü Nasıl Yapılır ?

 Ölüm Büyüsü kara büyü sınıfında bir büyüdür. En tehlikeli kara büyüler arasında yer alır ve bilinenin aksine papaz büyüsünden daha tehlikeli bir büyüdür. Birden fazla yapılış şekli vardır. Bu ritüeller büyüyü yapan kişinin yaşadığı coğrafyaya diline dinine ve ırkına göre değişiklikler göstermektedir. Her ritüelin ortak bir amacı vardır ama ritüellerin uygulanış şekilleri farklıdır. Öncelikle Ölüm Büyüsü Nedir ? sorusunun yanıtı ile makalemize başlayalım.

Ölüm Büyüsü Nedir ?

Ölüm büyüsü kara büyü sınıfında bir büyü olup amacı insanı öldürmek ya da çok bilinenin aksine ölümden beter etmek için kullanılır. Herkes ölüm büyüsü deyince insan öldüren bir büyü olarak düşünüyor ama işin bilinmeyen tarafı akli dengesini yitirmiş bir kişinin hayatı ölümden beterdir. Bu büyü ile her zaman kişinin fiziksel olarak ölmesi amaçlanmaz bazı durumlarda yaşaması ama yaşarken her gün ölmesi hedeflenir. Bu da akıl noksanlığı ile olur. Bu yüzden bunu da bilmenizde fayda var.

Ölüm Büyüsü Nasıl Yapılır ?

Bu büyü yapabilmek için öncelikle büyü yaptırılacak olan kişinin ad, anne adı, doğum tarihi ve 3 adet fotoğrafı gibi bilgilere ihtiyaç duyulur. Bu bilgiler medyum tarafından işlemin bir kısmında kullanılır. 2. kısımda ise b büyüde bize eşlik ve yardım edecek olan demon adını verdiğimiz şeytanı davet etmekte kullanacağımız 7 tane keçinin kanı (keçi burada baphometi temsil ettiği için kullanılır) 7 tane kırmızı mum, 3 kg kadar kireç ve kanları içinde koyup şeytana sunacağımız bakır bir kase gerekir.

Ritüelin yapımına gelince; öncelikle kişiye ait 3 tane fotoğrafın üzerine kişinin bilgileri yazılır. Bu bilgileri yazarken özel bir mürekkep olan safran mürekkebi kullanılır. Ondan sonra bu fotoğraflar kireç ile çizilecek olan pentegram adı verilen bir şekilin 3 köşesine oturtulur. Pentegramın her bir köşesine gelecek şekilde 5 tane mum yakılır. Kalan 2 tane mum ise ortada kalan çember bölgesinde yakılır. Ondan sonra işlemi yapacak olan kişi elinde 7 tane keçinin kanında kaseyi dolduracak kadarını kaseye koyar ve pentegramın en orta bölgesine oturarak sihirli ve tılsımlı sözleri söyleyip şeytanı işleme davet eder.

Ölüm Büyüsü

Ölüm Büyüsü Kaç Günde Etki Eder ?

Bu büyü ortalama olarak 30-31 gün arasında tam olarak etkisini göstermektedir. 2 aşamalı bir büyüdür ve 14 günlük bir ritüelin ardından işleme 3 gün ara verilir ve tekrardan 14 günlük bir ritüelle sonlandırılır. İşlemin ilk 14 günlük kısmı kişinin psikolojik olarak çökmesi içindir. 2. 14 günlük kısmı ise fiziksel rahatsızlıklara sebep olması içindir.

Ölüm Büyüsü Etkileri Nelerdir ?

Bu büyü ilk olarak kişiyi psikolojik olarak etkiler. Bu etkileri kişinin içine kapanması ve etrafıyla olan iletişimi kesmesi, bu iletişime ailesi de dahildir. Bunun dışında kabuslar görmesi ve uyanıkken de şeytanların ona görünmesi klasik etkilerdendir. Kulağına şeytanların fısıldamaları, sürekli takip ediliyormuş hissi de ilk etapta görülen etkilerdendir. İşlemin 2. 14 günlük aşamasında görülen etkiler ise kişinin yemeden içmeden kesilmesi dolayısı ile fiziksel olarak çöküşe geçmesi, metabolizmasının yavaşlaması, vücut direncinin düşmesi ve yerinden kalkamayacak haline gelmesidir. Zaten psikolojik olarak yorulmuş olan insan bir de üstüne fiziksel düşüklükler eklendiği zaman kurtarılamayacak bir hal alır ve bu insanın ölmesi kaçınılmazdır.

Ölüm Büyüsü Neden Yaptırılır ?

Kimse kimsenin durduk yere ölmesini istemez elbette, bu büyüyü yaptırmak isteyen insanların genel olarak bir çok nedenleri vardır. Örneğin küçük yaşlarda birinin cinsel tacizine uğramış biri erişkinliğe geldiğinde kendisine bunu yapana bu büyüyü yaptırmak isteyebilir. Kendisinin yıllarca haksız yere kocasından şiddet gördüğünü düşünen ve buna karşı bir şey yapamayan bir insan da bu büyüyü yaptırmayı düşünebilir. Bazı insanlarda para yüzünden miras kavgaları yüzünden bu büyüyü yaptırmak isteyebilirler.

Ölüm Büyüsü Nasıl Bozulur ?

Bu büyünün yaptırması kadar bozdurması da zordur. Bu büyünün etkileri anlaşıldığı anda işini iyi yapan tecrübeli bir medyumdan yardım istenmelidir. Çünkü geç kalınıp büyü 2. aşamaya geçerse bozmak imkansız hale gelebilir. Çünkü 2. aşamada şeytanlar kişinin vücuduna tamamen yerleştikleri gibi bir de kendileri gibi birden fazla şeytanı davet ederler. Bir insanın vücudunun maksimum kaldırabileceği ruhani sayısı 3 tanedir. Bu enerjiden fazlasını insan bedeni kaldıramaz ve ölür. Eğer kişi de bu büyünün olduğundan şüphelenirseniz tecrübeli bir medyumdan yardım alıp kişinin vücudunda bulunan şeytanı kovmasını isteyebilirsiniz. Bu şeytanı kovmak içinde özel bir ritüel kullanılması gerekmektedir. Her kara büyüyü bozmak için ak büyü sınıfında bir büyüden yardım alınır.

Ölüm Büyüsü Çeşitleri Nelerdir ?

Yapılış ritüelleri ve kullanılan malzemelere göre ölüm büyüsü çeşitleri

  • Mumla Yapılan Ölüm Büyüsü
  • Sabunla Yapılan Ölüm Büyüsü
  • Bez Bebekler Yapılan Ölüm Büyüsü
  • Fotoğrafla Yapılan Ölüm Büyüsü

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Medyum Tavsiye Ediyorum

Kabala Büyüsü Nedir ? Kabala Büyüsü Nasıl Yapılır ?

Sabun Büyüsü Nedir ? Ne İşe Yarar ?