Mardin Medyumları Kimlerdir ?

 Mardin Medyum; Türkiye’nin kadim uygarlıklarına vatanlık yapmış Türkiye’nin en mistik kentlerinden olan mardin de yüzyıllar boyunca araplar, süryaniler, ermeniler, keldaniler, museviler hep birlikte yaşamışlardır. Bu uygarlıklar genel anlamda büyü ritüellerinde uzman olan toplumlardır. Bu toplumların bir arada yaşaması zamanla burada karma bir uygarlık oluşmasına neden olmuş ve toplumlar aralarında bazı bilgileri birbirine empoze etmişlerdir. Bu saye de Mardin Türkiye’nin hatta dünyanın büyüler konusunda en etkili topluluğu haline gelmiştir. Bu yüzden Mardin medyumları deyince diğer medyumlara göre hep bir adım önde gelmiştir.

Mardin Medyumları Kimlerdir ?

Doğma büyüme mardinli olan ve bu toprakların doğasından gelen medyumlardır. Bu medyumlar normal medyumların aksine yetiştikleri topraklarda yaşayan bir çok toplumdan etkilenerek kendilerine özel büyü ritüelleri geliştirmiş ve bu sayede Türkiye’nin en iyi medyumları haline gelmiştir. Hristiyan büyücülerden, musevi büyücülerden aldıkları bilgileri kendi bilgileriyle birleştirerek karma büyüler oluşturmuşlar ve bu büyüler sayesinde bir çok sorunun üstesinden gelmişlerdir. Bu yüzden Mardin medyumları ciddi anlamda diğer medyumlardan 1-2 gömlek üstündürler.

Mardin medyumları

Mardin Medyumları Neler Yaparlar ?

Mardin medyumları bütün medyumların yaptığı gibi insanlara bir çok konuda ak ve kara büyüler yardımıyla sorun çözmede yardım ederler. Fakat mardin medyumlarını diğer medyumlardan ayıran en büyük özellik kendilerinin karma bir büyü kültürüyle yetişmiş olmaları ve kendilerine özel büyü ritüelleri geliştirmeleridir. Burada birlikte yaşamış bir çok toplum kendi aralarında bilgi alışverişinde bulunmuş ve bu sayede farklı büyüler farklı toplumlara geçmiştir. Papaz büyüsü ilk defa mardinde süryani papazlar tarafından müslümanlara öğretilmiş ve buradan da tüm Türkiye’ye yayılmıştır. Bunun gibi ermeni büyüsü de aynı şekilde mardinden Türkiye geneline yayılmıştır. Bir çok büyünün Türkiye’de ilk olarak ortaya çıkma ve yapılma yeri mardindir.

Bu yüzdendir ki mardin medyumları büyüler konusunda uzmanlardır. Aklınıza gelebilecek her türlü ak büyü ve kara büyü de sizlere yardımcı olacaklardır. Yaptıkları işlemlere bir kaç örnek verecek olursak bağlama büyüleri, aşk büyüleri, papaz büyüleri, ermeni büyüleri, karı koca arasındaki sorunları gidermek, cin musallatı tedavisi gibi bir çok işlemde insanlara yardım ederler.

Mardin Medyumları Güvenilir Mi ?

Mardin medyumları güvenilirlik anlamında diğer medyumlara nazaran daha güvenilirlerdir. Çünkü yaşadıkları topraklar ciddi anlamda bir kültür karması olduğu için burada en yeteneksiz medyumlar bile en iyi işleri yapabilmektedir. Doğuştan gelen yeteneklerinin yanı sıra kendilerini geliştirmekte olan mardin medyumları ciddi anlamda güzel işler yapmaktadırlar. Bu yüzden bu sorumuzun cevabı kesinlikle evet olacaktır. Sadece dikkat etmeniz gereken şey mardinli olduğunu iddia eden ama aslında mardinli olmayan sahtekarlardır.

Mardin’in En İyi Medyumu Kimdir ?

Bu sorunun cevabı tamamen göreceli olduğu için bunu tecrübe ederek öğrenmenizi tavsiye ederim. Herkese göre en iyi bir medyum vardır fakat herkesin en iyisi farklıdır. Bu yüzden mardin medyumları arasında en iyiyi belirleyebilmek adına herkes tarafından iyi olduğu söylenen medyumları seçmelisiniz.

Mardin Midyat Büyücüleri

Mardin ilinin medyumlar ve büyücüler konusunda en çok eleman yetiştiren yeridir. Burada daha önce geçen hikayelerde bir cin kabilesi Hz Muhammed orada kuran-ı kerim okurken onu dinlemiş ve müslüman olmuştur. Cin tepesi adı verilen bu yerde müslüman cinler yaşamaktadır. Bu ilçede bu cinlerden ötürü insanlar cinlerle içli dışlı olmuşlar ve beraber yaşamaya adapte olmuşlardır. Bu sayede büyü yeteneklerini geliştirmişler ve Mardin ilçesinde en iyi medyumlar ve büyücülerin yetiştiği yer halini almıştır. Mardin Midyat büyücüleri bu yüzden Türkiye’de önde gelen büyü yapan kişilerdir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Medyum Tavsiye Ediyorum

Kabala Büyüsü Nedir ? Kabala Büyüsü Nasıl Yapılır ?

Sabun Büyüsü Nedir ? Ne İşe Yarar ?