Zayıflama Büyüsü Nasıl Yapılır ? yan Etkisi Var mı ?

 Zayıflama büyüsü herkesin merak ettiği özellikle ne yaparlarsa yapsınlar kilo veremeyen kişilerin yaptırmak istediği bir büyüdür. Genellikle bayanlar tarafından merak edilen bu büyü ak büyü sınıfında bir büyüdür. Bu büyü ruhani varlıklar yardımıyla kişinin vücudunun şekle girmesini amaçlayan ve fiziksel bir aktivite yapmadan ve diyete gerek kalmadan kişilerde kilo kaybına yardımcı olan bir büyüdür.

Zayıflama Büyüsü Nedir ?

Bu büyü adından belli olacağı üzere obezite seviyesine gelmiş ve kötü yemek alışkanlıkları yüzünden haddinden fazla kilo alan kişilerin başvurdukları bir ak büyü çeşididir. Bu büyü ile herhangi bir spor aktivitesi ya da diyete gerek kalmadan tamamen ruhani varlıkların yardımı ile kişinin fazla kilolarından kurtulması sağlanır.

Zayıflama Büyüsü Nasıl Yapılır ?

Bu büyü yapımında genel olarak kişinin adı anne adı doğum tarihi ve fotoğraf bilgileri alındıktan sonra kişiye bir ruhani görevlendirmek suretiyle kişinin yemeğe karşı olan zaafiyeti giderilir. Örnek verecek olursak kişinin her acıkma ve buzdolabına yönelme durumunda onun vücudunda onunla birlikte yaşayan ruhani beynine tokluk sinyali vererek o anlık kişiyi yeme isteğinden uzak tutar. Burada görevlendirilecek ruhani için gerekli ritüel ise kişinin adı anne adı ve doğum tarihi bilgilerinin safran mürekkebi ile fotoğrafı üzerine yazılması ve 3 tane koyun kesilmesi ile birlikte bu koyunlara ait kanların bir kavanoza doldurulup kişinin fotoğrafının bu kavanoza koyulması ve bu kavanozun kaya tuzuna gömülerek burada bekletilmesi suretiyle olur.

Zayıflama Büyüsü Kaç Günde Etki Eder ?

Zayıflama büyüsü 10. günden itibaren kilo kaybı olarak etkisini göstermeye başlar fakat bu işlemin tamamlanması kişinin ideal kiloya ulaşıp kendi isteğiyle bırakmasıyla birlikte son bulur.

Zayıflama Büyüsü Etkileri Nelerdir ?

Bu büyü kişi üzerinde ilk olarak yeme isteğini kaldırmasıyla etki eder. Öncelerden her canı yemek istediğinde buzdolabı başında biten kişi bu büyü yapıldıktan sonra aklına en ufak açlık hissi geldiğinde kendisine verilmiş olan ruhaninin baskılamasıyla açlık hissinin bastırılması sağlanır. Kişi bu sayede olur olmadık zamanlarda yemek yemeyi bırakarak farklı bir beslenme alışkanlığı kazanır ve bu sayede fazla kilolarından kurtulmaya başlar.

Zayıflama Büyüsünün Yan Etkisi Var mıdır ?

Bu büyünün yan etkisi yoktur fakat istenilen kilo seviyesine gelindiğinde işlem yaptırdığınız medyuma bilgi vererek sizin adınıza görevlendirilmiş olan ruhaninin görevine son verilmesini istemelisiniz aksi takdir de bu görevli görevine devam edecek ve aşırı kilo kaybetmenize sebep olarak sağlık sorunları yaşamanıza neden olacaktır.

Zayıflama büyüsü

Zayıflama Büyüsüyle Kaç Kilo Verebilirim ?

Bu olay kişinin boy ve kilo orantısına göre istediği kiloya ulaşmasını sağlayana kadar devam eder. Ortalama bir şey söylemek gerekirse 1 ay içinde minimum 10 kg vermeniz garanti edilmektedir. Fakat daha fazla kilo vermek isteyen kişilerin işlem süresini uzatmaları gerekmektedir. Kilo verme işinin daha uzun periyotlara yayılması ve yavaş yavaş sağlanması sağlığınız açısından önem arz etmektedir.

En İyi Zayıflama Büyüsünü Kim Yapar ?

Böyle bir kıstas yoktur. Her medyum ve büyüyle ilgilenen kişi bu büyüyü yapmaya vakıftır. Fakat tüm dünya tarafından bilinen bir gerçek vardı ki o da en iyi büyücüler ve medyumların yahudi toplumundan çıktığıdır. Bu yüzden bu işlemi de yaptırırken yahudi medyumları tercih etmenizi söylemek hiç te yanlış olmaz.

Zayıflama Büyüsü Bozulur mu ?

Bu büyü kişinin isteğine göre kendisi tarafından bozdurulabilir. Bunun dışında kimse siz çok zayıfladınız diye kıskançlık krizine girip yaptırmış olduğunuz büyüyü bozdurmayacaktır.

Zayıflama Büyüsü Nasıl Bozulur ?

Bu büyüyü bozmak için vücudunuzda sizinle birlikte yaşayan ruhani varlığın kovulması gerekir. Bunu da en iyi yapacak olan kişi bu işi başlatan medyumdur. Medyumlar ruhanilere hükmetme gibi bir yeteneğe sahip oldukları için bu büyüyü bozmak ve ruhaninin görevine son vermek onlar için zor olmayacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Medyum Tavsiye Ediyorum

Kabala Büyüsü Nedir ? Kabala Büyüsü Nasıl Yapılır ?

Sabun Büyüsü Nedir ? Ne İşe Yarar ?