Yahudi Medyumlar Neden En İyi Medyumlardır ?

 Yahudi Medyumlar ; Tarihin en eski uygarlıkları arasında yer alan Yahudiler ilk kutsal kitap indirilen topluluktur. Zamanında Allah’ın en sevdiği kullarım dediği Yahudiler yaptıkları yanlışlar ile Allah tarafından lanetlenmiş ve bu lanet kıyamet kopana kadar devam edecektir.

Yahudi Medyumlar Neden En İyi Medyumlardır ?

Bunun sebebini bilmek için öncelikle büyü tarihine bakmak gerekmektedir. Öncelikle büyü ilk defa yer yüzüne kanatları alınmış melekler olarak bilinen Harut ve Marut tarafından getirilmiştir. Büyü dünyaya ilk olarak hastalara şifa vermek için indirilmiş olsa da insanlarda bulunan Nefs yüzünden kötü amaçlara yönelik kullanılmıştır. Bundan sonrada Allah tarafından bütün kutsal kitaplarda yapılması ve yaptırılması günah olarak belirlenmiş ve büyü yapan kişiler lanetlenmiştir. Harut ve Marut yer yüzüne geldiklerinde büyüyü ilk öğrettikleri topluluk Yahudi toplumu olmuştur. Büyüyü kötüye kullanan ilk topluluk yine Yahudilerdir. Dolayısıyla büyü konusuna ilk vakıf olan topluluk olan bu insanlar, büyünün gelişmesinde ve yayılmasında öncülük ettikleri için en iyi büyücüler ve medyumlar bu topluluktan çıkmıştır.

Yahudi Medyumlar

Yahudi Medyumlar Ne Tür İşlemler Yaparlar ?

Büyüler genel anlamda iki çeşittir. İlk olarak insanları birleştirmek, bağlamak, barışmalarını sağlamak gibi yerlerde kullanılan ak büyüler ve bunun tam tersi olan insanları ayırmak, insanları küstürmek, insanlara zarar vermek gibi alanlarda kullanılan kara büyülerdir. Yahudi toplumuna mensup medyumlar genel anlamda bu iki tarz büyüyü de hakkı ile yapmaktadırlar. Fakat yukarıda da belirttiğim gibi ilk kötü amaçlı kara büyüyü yaptıkları için genel anlamda kara büyüler konusunda uzmanlardır.

Yahudi büyüsü adını verdikleri kendilerine ait bir büyüleri bile vardır. Bu büyü ile seven çiftleri ayırmak ve onların bir daha birleşmesini amaç edinmişlerdir. Tarihte insanların yaptığı ilk büyü olarakta bu büyü geçmektedir. Bu büyünün diğer bir özelliği Yahudi toplumun yaptığı ilk büyü olması ve insanlık tarihinin ilk kara büyü denemesi olmasıdır. Bu yüzden bu topluluğun mensubu medyumlar ile çalışma yapacaksınız hangi konularda daha uzman olduklarını bilmeniz açısından bu bilgileri öğrenmeniz önem arz etmektedir.

En İyi Yahudi Medyum Kimdir ?

Şu an Türkiye’de çalışan ve insanlara yardım eden birden fazla Yahudi Medyum vardır. Bunların kaç tanesi gerçekten yahudidir ? Bu soru muamma olduğu için başlıkta belirtilen soruya net bir cevap vermek mümkün değildir. Bu yüzden insanların çalıştıkları Yahudi Medyumlar hakkında yaptıkları yorumlar önem arz etmektedir. Bu yorumlardan alacağınız bilgilerin analizini kendiniz yaparak bu soruya bir yanıt verebilirsiniz. Şu an bulunmuş olduğunuz web siteside bir medyum yorum sitesidir. İçerisinde bir çok medyuma ait yorumlar vardır. Bu yorumlar tamamen objektif medyum yorumlarıdır. Kullanıcıların yapmış oldukları bu yorumlar arasından sizlerde kendinize uygun medyumu seçebilir ve dolandırılmadan gerçek medyumlar ile çalışma fırsatı bulabilirsiniz. Sitemizin yorum sayfasına gitmek için https://www.guvenilirmedyum.kim

Yahudi Medyum Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyim ?

Biliyorsunuz ki günümüz bilişim çağı ve insanlık pandemi denilen çok zir bir dönem içerisinde bu yüzden insanlar yüz yüze görüşerek medyum bulmak yerine araştırmalarını internet üzerinden yapıp medyumlara ulaşıyorlar. Bu medyumların çoğu da bu işi sadece kolay yoldan para kazanmak için yapan ve gerçekte farklı meslek gruplarından olan insanlar. Medyumluk ile yakından uzaktan alakaları olmayan bu insanlar kendilerini medyum olarak tanıtıp insanları kandırmaktalar. Bu yüzden Yahudi medyum seçerken dikkat etmeni gerekenler sırasıyla

  • Öncelikli olarak Yahudilerin dili ibranice olup kutsal kitapları da Tevrat’tır. Yahudi bir medyumdan bekleyeceğiniz ilk şeyler Musevi olması ve aynı zamanda İbranice bilmesi
  • Yahudiler genel anlamda kabala adı verilen ve en eski gizli ilimlerden biri olan bu ilime vakıflardır.
  • Büyü konusunda sorabileceğiniz her soruya kem küm etmeden direk ve net yanıtlar verecek kapasiteye sahiplerdir.
  • Masonluk hakkında genel anlamda bilgi sahibidirler. Bir çok masonik yapının kurucuları da Yahudilerdir.
  • Türkiye’de yaşayan Yahudiler genel olarak çift pasaport sahibidirler. Bu yüzden kendilerinden bu belgeleri isteyebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Medyum Tavsiye Ediyorum

Kabala Büyüsü Nedir ? Kabala Büyüsü Nasıl Yapılır ?

Ünlü Medyum Kimdir ? Medyumlar Nasıl Ünlü Olurlar ?