Sahtekar Medyumlar Kimdir ? Sahtekar Medyum Nasıl Anlaşılır ?

 Sahtekar medyumlar; günümüzün en büyük sorunları arasında yer almaktadır. Medyumlarla çalışmak isteyen her insanın sıklıkla düştüğü tuzaklar arasında sahtekar medyum tuzakları yer alır. Kendilerini medyum olarak tanıtıp medyumluk ile alakaları olmadıkları halde insanlara çeşitli vaatler vererek onlardan para alan ve söylediği şeyleri yerine getiremeyen insanlardır. Bunların amacı tamamen insanlardan alabildikleri kadar para almak ve sonrasında paraları bitince onlara yol vermektir.

Sahtekar Medyumlar Kimdir ?

Sahtekar medyumlar dediğim gibi medyumlukla yakından uzaktan alakası olmayan, gerçek meslekleri kasap, amele, şoför gibi farklı meslek grupları olan ve medyumluğun sanal dünyaya düşmesiyle bu işi kolay para kazanma yöntemi olarak gören insanlardır. Bu insanların amacı tamamen sizin duygularınızı istismar edip size hayal satmaktır. Çünkü hiçbirinde ne dini ne de ilmi bir bilgi birikimi vardır. Sizlere karşı çeşitli yalanlar söyleyerek sizlerin duygularını istismar etmek suretiyle paranızı alırlar ve başka da bir şey yapmazlar.

sahtekar medyumlar

Sahtekar Medyumlar Neler Yaparlar ?

Sahtekar medyumlar aslında hiç bir şey yapmazlar. Sadece ağızları güzel laf yapar ve söyledikleri yalanlar ile ikna kabiliyetleri yüksektir. Karşı tarafı laflarıyla o kadar güzel hipnotize ederler ki bu adamların sahtekar olduklarını ancak bütün paranız bittiğinde anlarsınız. Tek yaptıkları şey size yapamayacakları şeyleri vaat edip size kulağınıza hoş gelen sözler söyleyerek sizleri umutlandırmak ve bu umutlar karşılığında para almaktır. Son derece paragözdürler para istekleri hiç bitmez paranız bitse bile kredi çek derler. Böyle paraya doymayan insanlardır.

Bir medyumun sahtekar olduğu nasıl anlaşılır ?

Bunu anlamanın bir çok yöntemi vardır. Fakat sahtekar bir medyumu en kolay anlamanın yolu lafı dönüp dolaşıp paraya getirmesinden belli olmaktadır. Bu tip insanlar bakım yaptıktan hemen sonra size işlem ücretini söyler ve söz sürekli bu ücret etrafında döner durur.

Bunun dışında sahtekar medyumlar medyumlukla alakalı hiç bir şey bilmezler. Onlara medyum nedir ya da büyü nedir sorusunu sorarsanız emin olun ki cevap veremeyeceklerdir. Sahtekar medyumların dini ve ilmi bilgisi yoktur. Yaptıracağınız büyü hakkında sorduğunuz sorulara alakasız ve saçma cevaplar vereceklerdir.

Sahtekar medyumlar gerçek medyumlar gibi bakım yapamazlar. Yaptıkları bakımlar hep standarttır. Siz de dahil herkese aynı yalanı söylerler.

Genelde web sitelerinde yazan bilgilerle size söyledikleri şeyler arasında fark olur. Web sitesinde erzurumlu yazar siz sorduğunuzda sivaslıyım der.

İnternet sitelerinde büyüler hakkında yazan yazıları kendileri yazmamıştır. Size verdikleri büyü bilgileri ile sitelerinde yazan büyü bilgileri arasında dağlar kadar fark vardır. Sahtekar medyumlar bu tip makaleleri başkalarına yazdırırlar.

Dini bilgileri çok zayıftır bildikleri 4 tane dua vardır. 3 Kûlhûv 1 tane de elham bilirler. Bunun dışında hangi dine mensup olurlarsa olsunlar kendi dinlerini bilmeyen tiplerdir. Zaten ALLAH korkusu olan insan sahtekar ve dolandırıcılık yapmaz.

Sahtekar Medyumlardan Korunma Yöntemleri ?

Sizlere gayet basit bir kaç yöntem söyleyeceğim ve bunu uyguladığınız takdirde kesinlikle ve kesinlikle dolandırılmazsınız.

İlk kural; Çalışmak istediğiniz medyumu çok iyi inceleyin, web sitesinin her yazısınız ve her sayfasını okuyun buna yorumlarda dahil olmak üzere. Bu bilgileri başka medyum sitelerinde bulunan bilgilerle karşılaştırıp ne kadar güvenilir olduğuna bakın.

Medyumun web sitesinde bulunan hakkımda kısmında yazan bilgilerine bakın ve bunlar önünüzde açıkken medyumu telefonla arayıp sitesinde yazan bilgileri kendiniz teyit edin. Bakalım arada değişiklikler çıkacak mı ?

Medyum sizden işlem yapmadan önce bakım için bilgiler isteyecektir. Bu bilgileri yolladıktan sonra bakım sonucunu ya konuşarak ya da whatsapp üzerinden verecektir. Kendi bakımınızı yaptırdıktan 10 dakika sonra başka bir numaradan farklı bilgiler ve fotoğraflar ile bir bakım yaptırın ve sonuçları karşılaştırın. Çünkü genel olarak sahtekar medyumlar herkese aynı bakım sonucunu atarlar.

Kendisinin farklı milletlerden farklı dinlerden olduğunu iddia eden medyumlara o dillerde bir şeyler yazın ya da mensubu olduklarını iddia ettikleri dinlerle alakalı sorular sorun. Hristiyanlıkta hangi mezhebe mensupsunuz deyin. Yahudi alfabesinde kaç harf var deyin. Bu sorularda size doğru medyum bulma konusunda yardımcı olacaktır.

Sahtekar Medyum Yorumları

Bu yorumlar medyum yorum sitelerinde sıkça karşılaştığımız gerçek yorumlardır. Bu yorumlara ulaşmak için web sitemizin ana sayfasında yer alana güvenilir medyum yorumları sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Yazılan yorumların hepsi güncel yorumlardır ve 3 aşamalı bir denetimden geçtikten sonra onaylanmaktadır. Bu sayede sahtekar medyumların tuzaklarından kurtulup, gerçek medyumlar ile çalışma fırsatı bulabilirsiniz.

Kaynak : https://www.guvenilirmedyum.kim/sahtekar-medyumlar-kimdir-sahtekar-medyum-nasil-anlasilir.html

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Medyum Tavsiye Ediyorum

Kabala Büyüsü Nedir ? Kabala Büyüsü Nasıl Yapılır ?

Sabun Büyüsü Nedir ? Ne İşe Yarar ?