Medyum Tavsiye Ediyorum

 Medyum Tavsiye ; insanların çalıştıkları medyumlardan aldıkları sonuçlara istinaden yazdıkları iyi ya da kötü yorumların tümüne verilen isimdir. Bu tavsiyeler sayesinde insanları dolandırıcı medyumların tuzaklarından kurtarmak ya da doğru medyumlara yönlendirmek sizin elinizdedir. Sizlerin yapacağı olumlu ya da olumsuz yorumlar bir çok insanın işine yarayacaktır. Bu yüzden medyum seçimi yapan insanlar için Medyum Tavsiye çok önemlidir.

Medyum tavsiyelerine nereden bakabilirim ?

Medyum tavsiyeleri genel olarak insanlar tarafından medyum yorum sitelerine yapılmaktadır. Piyasada bulunan bir çok medyum yorum sitesi bu konuda sizlere yardımcı olabilir. Yalnız bazı yorum sitelerinde yazan yorumlara itibar etmemenizi öneririm. Çünkü bu web siteleri sahtekar medyumların kendilerine ait olup sürekli kendi isimleri övülmektedir. Bu yüzden bir medyumla alakalı tavsiye almak istiyorsanız birden fazla medyum yorum sitesi gezmenizi tavsiye ederim.

Medyum Tavsiye Sitesi bana nasıl yardımcı olur ?

Güvenilir medyum tavsiye siteleri sizlere çok büyük yardımlar sunar. Bu sitelerde yazan yorumlar sayesinde hangi medyumla çalışıp çalışmayacağınıza karar verebilmeniz kolaylaşır. Çünkü bu sitelerde yazan yorumlar o medyumlar ile daha önce çalışmış kişilere ait yorumlardır. Bir medyum iyi ise güzel yorum alır dolandırıcı ise kötü yorum alır. Sizlerde 2 medyum arasında kalıp hangisini tercih edeceğinizi düşünüyorsanız bu sitelerin size çok büyük yardımları dokunmaktadır.

Medyum Tavsiye

Medyum Tavsiye sitesi seçerken nelere dikkat etmeliyim ?

  • İlk olarak sitede en az 5-6 tane medyumun yorumları olmasına dikkat edilmelidir. Çünkü sahte siteler sadece 1-2 tane medyumu överler.
  • Sitede bulunan yorumlarda sadece övgü dolu sözler var mı ? Yoksa dolandırıcı medyumlara da yer veriliyor mu ?
  • Web sitesinde yazılan yorumların aynıları başka sitelerde de var mı ? (çünkü bazı medyum tavsiye siteleri diğer tavsiye sitelerinden yorumları çalmakta ve kendi sitelerinde kullanmaktadır.)
  • Medyum tavsiye sitesinin kaç yıllık bir site olduğuna bakın, bu tarz sitelerde eski bir site olması güvenilirlik açısından önemlidir.
  • Sitede olumlu yorum yapılan medyumlar ile telefonda görüşün ve seslerinin birbirine benzeyip benzemediğine bakın. (Unutmayın ki dolandırıcı medyumların piyasada birden fazla isimleri ve numaraları vardır.)
  • Sizi sürekli bir medyuma yönlendirmeye çalışan sitelerden uzak durun. Bilin ki bu siteler olumlu yorum yapılan medyumlara aittir.

En İyi Medyum Tavsiye sitesi hangisi ?

Bu konuda sizlere bir öneri yapmam gerekirse https://www.guvenilirmedyum.kim sitesi medyum tavsiye siteleri arasında en iyisidir. Bunun sebebini sizlere maddeler halinde anlatmam gerekirse

  • Web sitesi 4 kişi tarafından yönetilmektedir. Bu kişiler faydalı makaleler, yorumların orijinalliği, gönderilen ip adresinin tespiti ve spam yorumları tespit etme gibi görevler yapmaktadır. Bu sayede sahte yorumların önüne geçilmekte ve insanlara büyüler hakkında faydalı bilgiler verilmektedir.
  • Bu sitede çalışan personeller büyüler ve dini bilgiler konusunda uzman kişilerdir ve yazdıkları makaleler sayesinde siteye giren insanları faydalı bir şekilde bilgilendirmekte ve bilgi kirliliğinden uzak tutmaktadır.
  • Bu site moderatörü yıllardır bu sektörün içindedir ve amacı sadece insanları doğru medyumlara yönlendirmektir.
  • Yorumların onaylanmadan önce geçtiği aşamalar her bir yorum için en az 2-3 dakikalık zaman almaktadır. Ekibin bu kadar özverili çalışma yapmasının sebebi burada bulunan yorumlardan herhangi birinin zarar görmesinin önüne geçmektir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kabala Büyüsü Nedir ? Kabala Büyüsü Nasıl Yapılır ?

Ünlü Medyum Kimdir ? Medyumlar Nasıl Ünlü Olurlar ?