Kabala Büyüsü Nedir ? Kabala Büyüsü Nasıl Yapılır ?

 Kabala Büyüsü olarak size yutturulan bu işlem aslında bir ritüeller bütünüdür. Piyasada bulunan sahte medyumlar bunu kabala aşk büyüsü adı altında insanlara kakalamakta ve kabaladan bihaber olduklarını ve büyüler ile yakından uzaktan bilgileri olmadıklarını belli etmektedirler.

Kabala Büyüsü Nedir ?

Sizlerin anlayacağı şekilde yazıyı yazıyorum. Kabala aslında bir büyü değil bir inanç sistemidir. Bu sistemin amacı insan hayatının özüne ulaşarak o insana kendi isteği dışında bir şeyler yaptırmayı amaç edinmektedir. Genel olarak bir Yahudi öğretisidir. Kabala için İbranice bilmek ve kutsal kitap Tevrat’ı okumak ve ona hakim olmak gerekmektedir. Müslüman hocaların kabala yapıyorum demeleri kadar gülünç bir durum yoktur. Bu tıpkı şuna benzer bir Yahudi’nin Kuran-ı Kerim üzerinden ebced hesabı yapması gibi gülünçtür.

Kabala Büyüsü’nün  Yapılışı ?

Kabala büyüsü yapabilmek için öncelikle kişilerin adı, anne adı, doğum tarihi ve fotoğraf bilgilerine ihtiyaç duyulur. Kişilerin isim bilgileri alındıktan sonra bu isimlerin analizi yapılmalıdır. Kişilerin isimleri öncelikle ibranice harflere çevrilir. Bu işlemden sonra kabala ilminde her harfin bir sayısal değeri vardır. Bu sayısal değerlerin toplamı bize tevratta bir şifre vermektedir.

Bu şifreyi bulabilmek adına da ”Gematria” adı verilen bir ilim kullanılır. Bu ilim kutsal kitap Tevratın içinde barındırdığı gizemlere ulaşmak için Kabala ile yapılan hesaplamanın rakamsal değeri karşılığında gelen Tevrat kısmının yorumlanmasıdır. Bu işlem yapıldıktan sonra Tevratta ilgili kısım yorumların ve kişinin yaşam şifresine yani hayatının özüne ulaşılır.

Yaşam ağacı verilen 10 düğüm ve bu düğümleri birbirine bağlayan 22 hattan oluşan bir diyagramdır. İşte işin özü buradadır. Bir insanın DNA şifresi gibi bu diyagramda insan hayatının şifresini verir. Bu şifre alındıktan sonra o insana istediğiniz şeyleri yaptırabilmenin yolu açılmış olur.

Kabala Büyüsü

Kabala Büyüsü’nün Etki Süresi Nedir ?

Kabala ritüeli genel anlamda 3 haftalık bir süreç içerisinde çözülmektedir. Bu 3 haftanın ilk 2 haftası kişinin hayat ağacının çıkarılması ve kişinin yaşam şifresinin çözülmesi ile geçerken son 1 haftalık süreçte kişiye yaptırılmak istenilen şeylerin ruhaniler vasısatı ile kişiye yaptırılması dönemini kapsamaktadır.

Kabala Büyüsü’nün Etkileri Nelerdir ?

Direk olarak kabala büyüsünün etkileri sizin tarafınızdan belirlenir. Çünkü kabala geniş bir ritüeller bütünü olduğu için onun hangi amaca hizmet etmek istediğini siz belirlersiniz. Kişi aşık etmek, kişileri ayırmak, kişileri bağlamak, kişiye hayatı zindan etmek, kişiyi öldürmek, kişiyi delirtmek gibi bir çok alanda size imkanlar sunan kabala ile kişiye vermek istediğiniz etki tamamen size bağlıdır. Bu yüzden bu sorunun net bir yanıtı yoktur.

En iyi Kabala Büyüsü Yapan Medyumlar ?

Bu konuda diğer büyülerde de söylediğim gibi büyü ilmine ilk vakıf olan ve kabala iliminin sahibi olan Yahudiler bu işi en iyi yapan kişilerdir. Kabala alfabesi 22 harften oluşan ibranice bir alfabedir. Bütün işlem bu alfabe üzerinden ilerlediği için bu harfleri yorumlayıp bu harflere sayısal değerler verdikten sonra Tevratta bu bölümleri bulup insan hayatının şifresine ulaşmak diğer medyumların yapacağı bir iş değildir.

Müslüman ya da Ermeni Medyumlar Kabala Yapabilir mi ?

Bunu yapabilen bir Müslüman ya da ermeni hoca rahatlıkla suyun üzerinden batmadan yürüyebilecektir. Bu sorunuzun cevabı bu derece imkansızdır. Sizlere kabala büyüsü yapabileceğini söyleyen bir Müslüman ya da ermeni medyuma kesinlikle inanmanızı tavsiye etmem. %100 dolandırıcı olduğuna garanti verebilirim. Size kabala işleminin yapılışını bile doğru düzgün anlatamayacaktır.

Not : Burada sürekli olarak ”Kabala Büyüsü” olarak yazmamın ve bahsetmemin sebebi insanların bu şekilde araştırma yapmaları ve durumu bu kelime ile aratmalarından dolayıdır. Yoksa Kabala bir büyü değil yaşam disiplinin ve ritüeller bütünüdür. Size kabala büyüsü yapıyorum diye gelen bir medyum zaten işe başlarken sahtekar olduğunu belli etmiştir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Medyum Tavsiye Ediyorum

Ünlü Medyum Kimdir ? Medyumlar Nasıl Ünlü Olurlar ?