İzmir Medyum

İzmir Medyum denildiği zaman akıllara Türkiye’nin en büyük 3. şehri olan İzmir de yaşayan medyumlar gelmektedir. Türkiye’de büyüler konusunda en çok meraklı olan insanların yaşadığı şehir olan İzmir ege bölgesinde yer almaktadır. 4,3 milyonluk nüfusu ile İzmir kişi başına en çok medyumun düştüğü şehirdir. Bu kadar fazla talebin olması dolandırıcıların iştahını kabartmıştır ve bu bölgedeki medyum sayısının bu kadar fazla olması bundan kaynaklanmaktadır. Medyumluğu kolay para kazanma yöntemi olarak gören sahtekar bu şehrimizde cirit atar hale gelmişlerdir. Bu yüzden bu yazıyı baştan sona okumalı ve medyum seçiminizi ona göre yapmalısınız.

İzmir Medyum Kimdir ?

İzmir medyum ege bölgesinin en büyük şehri ve Türkiye’nin en büyük 3. ili olan bu şehrimizde çalışan medyumlara verilen genel isimdir. Büyü işiyle meşgul olan insanların kendi başlarına çözemedikleri konularda onlara yardımcı olan ve doğuştan gelen medyumluk yeteneklerini insanların faydasına kullanan insanlardır. Fakat medyumluk günümüzde meslek haline geldiği için bu işi yapanlarda maddiyata dayalı bu işleri yapmaya başladılar. Bu yüzden gerçek İzmir medyumu bulmak insanlar için zorlaştı bir de bunlara pandemi eklenince ve insanlar medyumları internet üzerinden aramaya başlayınca işler daha da içinden çıkılmaz bir hal almıştır. Bu yüzden kullanıcıları İzmir medyum seçimi konusunda dikkatli olmaya davet ediyoruz.

İzmir Medyum

İzmir Medyumları Neler Yaparlar ?

Genel anlamda bu medyumlar diğer medyumlar gibi insanların sorunlarında onların sorunlardan kurtulması adına her çeşit büyü ve cin musallatından kurtarma gibi işlemleri yapmaktadırlar. Yaptıkları büyüler arasında ak büyüler ve kara büyüler yer almaktadır. Ak büyüler bağlama büyüsü, aşk büyüsü, geri getirme büyüsü, cin musallatından kurtarma Kara büyülere gelince ise papaz büyüsü, sabun büyüsü, ölüm büyüsü, soğutma büyüsü, musallat gibi işlemleri yapmaktadırlar. Bunlar ihtiyaca binaen yani kişilerin isteklerine göre yapılan işlemlerdir.

İzmir Medyumları Güvenilir mi ?

Bu zamanda medyumlara güvenmek için öncelikle o medyumun neler yaptığını bilmek gerekir. Bunun içinde medyum yorum sitelerinden o medyumla alakalı olabildiğince fazla bilgi edinmelidir. Günümüz internet çağıdır ve insanlar medyum seçimlerini internet üzerinden yapmaktadır. Bu yüzden medyumluğu kolay para kazanmak yöntemi olarak gören ve asıl mesleği farklı olan insanları hepsi medyum siteleri açarak insanları dolandırmaya başlamışlardır. Gerçek medyum bulmak çok zor olduğu için bu sorumuzun yanıtını vermek bizim için hiç de kolay değildir. Bu durumda İzmir güvenilir medyum arayışında olan arkadaşlarımızı vereceğimiz bilgiler ile yanılgıya düşürmek istemeyiz. Fakat şu bilinmelidir ki günümüzde internet gördüğünüz her 100 medyumdan 90 tanesi dolandırıcıdır. Piyasa da bulunan İzmir gerçek medyum sayısı dolandırıcı medyum sayısının %5 i kadardır. Bunu bilmeli ve ona göre hareket etmelisiniz.

İzmir Medyumları Arasında En iyi Medyum Kimdir ?

İzmir daha önce sabetay sevi gibi bir kabala üstadına ev sahipliği yapmış bir şehrimizdir. Sabetay sevi genç yaşta dini ve ilmi bilgisi sayesinde haham olmuş ve kendini mehdi ilan etmiş ünlü bir kabalacıdır. Kendisinin binlerce taraftarı vardır ve bu kişilere sabetaycılar ya da sabetasitler denmektedir. Bu kişiler dışardan bakıldığında müslüman ama aile içinde yahudi geleneklerine göre ibadet eden ve büyü işleriyle ilgilenen insanlardır. Bu soydan insanlar yahudi oldukları için büyülere son derece hakim insanlardır. Bu yüzden İzmir’in en iyi medyumlarını bulmak istiyorsnaız bu soydan gelen insanlarla irtibata geçmeniz gerekmektedir. Önceden kendilerini gizleyen bu insanlar günümüzde alenen kendilerini deşifre etmektedirler. Sizlerde bu soydan gelen insanlarla irtibata geçebilirsiniz. Dünya’da büyü ilmini ilk öğrenen ve bu ilime en vakıf kişiler yahudilerdir.

İzmir Medyum

İzmir Medyum Seçimi Yaparken Nelere Dikkat Etmek Gerekir ?

  • Çalışacağınız medyum hakkında olabildiğince fazla bilgi toplayın
  • Medyumun web sitesini güzelce inceleyin ve yazılan makalelere bakarak ilmi ve dini bilgisi hakkında yorumlama yapın
  • Medyum yorum sitelerinden medyumla alakalı yorumları inceleyin ve olumlu-olumsuz yorum karşılaştırması yapın
  • Bu medyumla daha önce çalışmış kişilerle bir şekilde irtibat kurun (mail,telefon,whatsapp)
  • Medyumla telefonda görüşüp kendisine sorular sorun vereceği cevapların sizi tatmin edip etmediğine bakın ve güvenilirliğini sınayın
  • En önemli şey ise mümkün olabilirse kendisiyle yüz yüze görüşme talep edin

Bu yapacağınız şeyler %10 gerçek medyum bulma şansınızı %70 lere kadar çıkarmanızı sağlar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Medyum Tavsiye Ediyorum

Kabala Büyüsü Nedir ? Kabala Büyüsü Nasıl Yapılır ?

Sabun Büyüsü Nedir ? Ne İşe Yarar ?