Güvenilir Medyum Arayanlar İçin Püf Noktaları

 

Medyum Kimdir ?

Güvenilir medyum kelimesini açıklamadan önce sizlere medyum kelimesinin anlamını açıklamak istiyorum. Medyum kelimesi bilenin aksine latince değil fransızca bir kelimedir. Medyum demek ortada bulunan anlamına gelmektedir. Burada ortada kelimesi ile anlatılmak istenen yaşadığımız dünya ile öldükten sonra gideceğimiz ve kıyamete kadar orada kalacağımız araf arasında iletişim kurabilen kişi demektir. Medyumlar psişik güçlere sahip ve ruhlar dünyasıyla iletişim kuran kişilerdir. Medyumlar duru görü yetenekleri sayesinde bizim göremediğimiz şeyleri görme yetisine sahiptirler ve bu sayede olayların altında yatan gerçekleri görebilmektedirler.

Güvenilir Medyum Kimdir ?

Medyum  kelimesini açıkladıktan sonra şimdi güvenilir medyum kimdir ? sorusunun yanıtını daha kolay verebiliriz. Öncelikle güvenilir kelimesini açıklayalım. Türkçe kelime karşılığı olarak ”Güven duygusu veren, inandırıcı” anlamlarını taşıyan bu kelime genel bir tabirdir. Güvenilir medyum amiyane tabirle sizi medyum olduğuna ikna edebilecek kadar medyumluk yeteneğine sahip kişi demektir.

Güvenilir Medyum Nasıl Bulunur ?

Çağımız bilişim çağı ve her şeyde olduğu gibi artık medyumları da internet üzerinden araştırıyoruz. Google arama motoruna ”medyum” kelimesini yazarak karşımıza çıkan sayfalardan tanımadığımız ve sadece internet sitesinde anlattığı kadarıyla kendini bildiğimiz insanlara ulaşıyoruz. İnternet son derece güzel bir nimetken art niyetli ve dolandırıcı insanlar tarafından kullanıldığında son derece tehlikeli bir silaha dönüşmektedir. Bir medyumun güvenilir olup olmadığını anlamak için bizim elimize verilen tek done onun hakkında yapılan olumlu ya da olumsuz yorumları okuyarak bir kanaate varmaktır. Bu yüzden de medyum seçerken son derece dikkatli olmalı, ince eleyip sık dokumalıyız.

Medyum Seçimi Yaparken Nelere Dikkat Etmeliyiz ?

  • Öncelikle güvenilir medyum seçimi yaparken çalışacağımız medyumun web sayfasını dikkatle incelemeli ve büyü ilimine ne kadar yatkın olduğuna bakmalıyız. Bunu tespit etmek içinde web sitesinde yer alan yazıları dikkatlice okumalı ve bu yazıların konuları hakkında daha fazla araştırma yaparak bilgilerin sağlamasını yapmalıyız. Bize sitede anlatılan şeylerle gerçekte bu işlerin yapılışı arasında fark olmadığını görmeli ve ona göre karar vermeliyiz.
  • Bunun dışında çalışacağımız medyum hakkında medyum yorum sitelerinde yapılan yorumları da dikkatlice okumalı ve olumlu ve olumsuz yorumlar arasında ki sayısal farklara bakarak ona göre bir karar vermeliyiz.
  • Medyumu direk yüz yüze görme şansımız varsa yanına gitmeli ve kendisiyle yüz yüze görüşerek merak ettiğimiz soruları gözlerinin içine bakara sormalı ve aldığımız cevaplar ile tatmin olmalıyız. Her ne kadar bu corona virüs sürecinde bu dediğim çok zor olsa da imkanlar doğrultusunda bu işi yapabiliriz.
  • Yüz yüze görüşemiyorsak eğer merak ettiğimiz soruları telefon üzerinden konuşarak sormalı ve medyumun yetkinliğini kontrol etmeliyiz. Bunun dışında telefon konuşmasında medyumun verdiği bilgileri kendisine sorarak tasdik etmeliyiz. Örnek verecek olursam web sitesinde ermeni yazan bir medyumun ermenice bilmesi ve hristiyan olması gerekmektedir. Bu medyuma ermenice bir soru sorup yanıtını alamıyorsak bu medyumun inandırıcı olmasını bekleyemeyiz ve onu direk eleriz. u yöntem son derece geçerli bir yöntemdir.
  • Son zamanlarda her ne kadar sahte vergi levhaları yapılabilse de yine de medyumun vergi levhası var mı yok mu bakmalı ve eğer varsa bunun sağlamasını interaktif vergi dairesi uygulaması üzerinden kontrol ederek geçerli olup olmadığına bakmalıyız.
  • İşlem ritüeli hakkında mutlaka bilgi almalı, mümkünse işlem anında bir video çekilmesini talep etmeli ve video çekilirken kendi isimlerimizin de zikredilmesini istemeliyiz.
  • Bize verilen işlem fiyatlarında neler alındığını ve alınan malzemelerin mümkünse faturasını değilse de fotoğrafını ya da videosunu medyumdan talep etmeliyiz.
  • Medyum ‘un sosyal medya hesabı var mı yok mu onları kontrol etmeli eğer varsa aktif kullanıp kullanmadığına bakmalıyız.

Yukarı da belirtmiş olduğum yönergeleri harfi harfine uygularsanız sahtekar medyumlara denk gelme şansınız bir o kadar azalır ve güvenilir medyum bulma şansınız bir o kadar yükselir. Unutmayın ki çalışmak ve sonuç almak için tanımadığınız kişilerin banka hesaplarına yüklü meblağlar yatırıyorsunuz. Bu yüzden çalışacağınız kişi son derece iyi tanımalısınız. Yoksa umutlarınız ve paralarınız boşa gider….

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Medyum Tavsiye Ediyorum

Kabala Büyüsü Nedir ? Kabala Büyüsü Nasıl Yapılır ?

Sabun Büyüsü Nedir ? Ne İşe Yarar ?