Büyü yaptırmak istiyorum diyenler için önemli bilgiler

 Büyü yaptırmak istiyorum; diye niyet edip medyum arayışına koyulanlar için bu makalemizde bir çok özel bilgiye yer vereceğiz. Bu sayede sizlerde büyü yaptıracağınız medyumu iyi seçebileceksiniz. Çünkü büyü son derece tehlikeli bir ritüeldir ve yanlış yapıldığı takdirde yapan ve yaptıran kişiyi son derece zor bir süreç beklemektedir. Yanlış yapılan büyülerde kişi cin musallatına yakalanabilir ve bu durum kişide ömür boyu geçmeyecek psikolojik sorunlara hatta ve hatta ölüme bile sebep olabilir. Bu yüzden büyü yaptırmak istiyorum diye yola çıktıysanız çalışacağınız büyücü ya da medyumu son derece iyi seçmelisiniz. Büyü yaptırmak isteyenler için öncelikle büyüyü anlatıp ondan sonra büyü yaptırmak için kimi seçecekleri konusunda bilgiler verelim.

Büyü Nedir ?

Büyü; kelime anlamı itibariyle bir insana kendi iradesi dışında bir şeyler yaptırabilmek adına uygulanan ritüellerin tamamıdır. Mesela sizi sevmeyen birine sizi sevdirmek adına yapacağınız bir işlem büyüdür. Çünkü burada kişi özgür iradesi ile sizi sevmiyor ama siz ona bir ritüel yaptırarak onu sevmesini sağlıyorsunuz. Bu bir büyü işlemidir.

Büyü Nasıl Yapılır ?

Büyüler genel olarak bir ritüele uygun şekilde yapılırlar ve yapılışlarında farklı malzemeler kullanılır. Büyü yapımında olmazsa olmaz olan büyü de size yardım edecek olan cin ya da şeytanı işleme davet edebilmektir. Çünkü enerjisel varlıklarla iletişim kurabilmek ve onlara isteklerinizi yaptırabilmek adına onları davet etmeli ve davetten sonra onlara hükmedebilmek adına bir şeyler vermelisiniz. Bunu da yapabilmek için tılsımlı sözler bilmek ve bu sözlerin yanında cine ya da şeytani varlığa bir şeyler sunmanız gerekmektedir. Bu ritüellerde genel olarak bu varlıklara canlı bir varlık kurban edilir. Keçi, koyun, domuz vb bunun dışında otlardan da faydalanılır. Adamotu, miskiamber, kekik, haşhaş, hardal, nane, nar kabuğu, safran, incir ve hurma bunlardan bazılarıdır. Tılsımlı sözler ise bir büyü de kullanılan başka bir işlemdir. Bu tılsımlı sözlerin nerede kaç kere söyleneceği ve kaç tekrar yapılacağı bilinmelidir.

Medyumluk

Büyü Çeşitleri Nelerdir ?

Büyüleri genel başlık altında iki ye ayırabiliriz. Bunlar ak büyü ve kara büyüdür. Ak büyüler genel anlamda kişilerin iyilikleri alanında kullanılırlar. Sevenlerin arasında bulunan sevgi bağını kuvvetlendirmek, ayrılan kişileri barıştırmak, giden kişileri geri getirmek, karı koca arasında ki sorunları gidermek, insanları cin musallatından kurtarmak, kısmeti kapalı kişilerin kısmetini açmak gibi işlemler ak büyü sınıfındadır. Bu büyüleri isimleriyle yazacak olursak aşk büyüsü, bağlama büyüsü, geri getirme büyüsü, kısmet açma büyüsü gibi büyüler en sık kullanılan ak büyülerdir.

Kara Büyü; bu büyüler ise adından belli olacağı üzere insanlara kötülük etmek ya da intikam almak adına yapılan işlemlerdir. Birinin psikolojisini bozmak, seven iki kişiyi ayırmak, bir aileyi birbirine düşürmek, insanları sülaleler boyunca nesilden nesile lanetlemek, kişilerin çocuk sahibi olmasını engellemek ve kişiye cin musallat etmek gibi işlerde kullanılırlar. Hatta bazı kara büyüler insanları öldürmek amaçlı da kullanılmaktadır. Bu büyüleri isimleriyle yazacak olursak en sık kullanılan kara büyüler; papaz büyüsü, soğutma büyüsü, ermeni büyüsü, voodoo büyüsü, lanetleme büyüsü ve en tehlikelisi olarak ta ölüm büyüsüdür.

gerçek medyum

Üzerinizde Büyü Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır ?

Bunu sizin kendi başınıza anlamanız imkansızdır. Çünkü yaptığınız hareketlerin hiç birini kendi iradeniz ile yapmaz ve yaptığınız şeyleri fark edemezsiniz. Bunu ancak dışarıdan bir göz anlayabilir. Büyüler kişilerin alışkanlıklarını değiştirir. Bu yüzden dışarıdan bir göz bunun rahatlıkla fark edip bu konuyla alakalı bir medyumdan yardım alabilir. Kişilerde genel olarak büyü emareleri şunlardır.

  • İçine kapanık olmak ve konuşmamak
  • Sinirli bir ruh haline bürünmek
  • Kendi kendine konuşmak
  • Halüsinasyonlar görmek
  • Şiddete meyilli bir hale gelip kavgacı olmak
  • Sürekli terlemek (özellikle avuç içleri)

Bunlar başlıca durumlardır. Bir de kişide cin musallatı olup kişinin kendi kendine anlayabileceği emareler vardır.

  • Sürekli takip edildiği hissine kapılmak
  • Tek başına duşa girememek
  • Kabuslar Görmek (rüyada tecavüze uğramak)
  • Herkesi kendisine düşman gibi görmek
  • Değişik görüntüler görmek ve farklı sesler duymak

Bu maddeleri cin musallatı ve büyü arasında bulunan farkı anlatmak adına ayrı ayrı yazdım. Çünkü cin musallatı sadece büyüler ile olmaz zina, ekmeğe basmak, küle basmak, dışarda idrar yapmak gibi durumlarda cin musallatına sebebiyet verebilen durumlardır.

Herkes Büyü Yapabilir mi ?

Medyumluk yeteneği doğuştan gelir ama büyü yapabilmek için doğuştan gelen bir yeteneğe ihtiyaç yoktur. Sonradan öğrenilebilecek bir işlemdir. Fakat ruhlarla iletişim kurabilmek için yeterli bilgeliğe erişmeniz gerekmektedir. Büyü yapabilmek için öncelikle hangi cin ya da şeytanla hangi işlemi yapabileceğinizi, hangi işlemde hangi malzemeyi ne kadar kullanacağınızı ve tılsımlı sözlerin nerelerde kaç tekrar şeklinde yapılacağı ve hangi cin ya da şeytana hangi hayvanın sunulacağını bilmeniz gerekmektedir. Bu yüzden her önüne gelen kişi büyü yapamaz. Medyumların ruhlarla iletişim kurma gibi bir durumu söz konusu olduğu için onların bu tip işleri yapmaları normal insanlara göre daha kolaydır.

Büyü Yaptırmak İçin Kimi Tercih Etmeliyim ?

Büyü çok kadim bir bilgidir. İlk olarak düşmüş melekler diye adlandırılan ve insanlara bu ilmi öğreten harut ve marut aracılığı ile yer yüzüne inmiştir. Harut ve marut ilk büyü bilgilerini yahudi toplumuyla paylaşmıştır. Yahudiler büyüyü iyi niyetle kullanmak yerine ilk olarak karı koca arasında fesatlık çıkarmışlardır. Bu yüzden büyüler konusunda yahudilerin diğer topluluklardan farkları vardır. Çünkü büyüyü ilk öğrenenler yahudi toplumudur. Bu yüzden en iyi büyücüler yahudilerden çıkar. Sizlerin de ilk tercih etmesi gereken büyücüler ya da medyumlar yahudi büyücü ya da medyumlar olmalıdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Medyum Tavsiye Ediyorum

Kabala Büyüsü Nedir ? Kabala Büyüsü Nasıl Yapılır ?

Sabun Büyüsü Nedir ? Ne İşe Yarar ?