Belçika Medyum Kimdir ? Belçika Medyumları Arasından Nasıl Seçim Yaparım ?

Belçika Medyum arayışı içinde olan gurbetçi vatandaşlarımızın kendi işlerini yapabilecek düzgün ve dürüst bir medyum bulmaları hayli zordur. Bunun sebebi yaşadıkları bölgede Türkiye’de olduğu gibi yüz yüze görüşme imkanı olan hocalar bulamamalarıdır. Bu yüzden internet üzerinden medyum arayışına girerler ve internette bulunan medyumların çoğu da bu işi para kazanmak adına yapan sahtekarlardır. Bu yüzden bu konularda en çok canı yanan kişiler gurbetçi vatandaşlarımızdır. Çünkü görmedikleri tanımadıkları sadece seslerini duydukları ve internet sitesini gördükleri insanlara güvenmek zorunda kalarak dolandırılıyorlar. Bu yüzden de çalışarak biriktirdikleri paraları bu dolandırıcılar tarafından gasp ediliyor.

Belçika Medyum Kimdir ?

Belçika Medyum bu ülkede hizmet eden insanlara ruhani anlamda yardımcı olan kişilere verilen genel addır. İnsanların zor durumlarında onlara büyü yoluyla yardımcı olan ve onların dertlerini çözen insanlardır. Aslında Belçika da yaşayan ve görüşebileceğiniz bir medyum bulmak günümüzde çok zordur. Fakat internet üzerinden araştırma yaparak bu medyumlara ulaşmanız mümkündür. Bunlar Belçika medyum adı altında işlem yapan fakat kendileri Türkiye’de ya da farklı ülkelerde yaşayan insanlardır.

Belçika Medyum

Belçika Medyumları Neler Yapar ?

Belçika Medyum olarak işlem yapan bu medyumlar insanların içinden çıkamadıkları sorunlarda onlara yardımcı olurlar. Kimi zaman sevgilisi giden birinin sevgilisini geri getirmede, kimi zaman eşiyle sorunlar yaşayan birinin eşiyle arasını düzeltmede, kimi zaman da kısmeti kapalı olan birinin kısmetini açmada sizlere yardımcı olabilirler. Bunun dışında cin musallatlarında da sizi bu musallattan kurtarmak adına işlem yaparlar. Bunlar işin Ak büyüler ve iyi niyetle yapılan işlemler kısmıdır.

Bir de bu medyumlar kişilerin istekleri üzerine başkalarına kötülük yapmak adına kara büyülerde yapalar. Bunlar size hayatı zindan eden birinden intikam almak, sevdiğinizi elinizden alan birine onun size yaptığınızın aynısını yapmak, sürekli sizi döven eşinizden intikam almak, ya da yuvanızı yıkmak isteyen kayınvalidenize bir ders vermek adına kara büyülerde kullanmaktadırlar. Kısacası Belçika medyumları onlardan istediğiniz her işleme büyüler yoluyla cevap verecebilecek kapasiteye sahip insanlardır.

Belçika Medyum Güvenilir Mi ?

Bunun net yanıtını verebilmek gerçekten zordur. fakat yapılan araştırmalara göre en çok medyum mağduru olan insanların Yurt dışında yaşayan insanlar oldukları bilinmektedir. Bunun sebebi yüz yüze görüşme şansı olmadıkları medyumlara, sadece internet sitesinden tanıdıkları kadar ve telefonda görüştükleri kadar bir samimiyetle para yatırmaları ve bu yapılan seçimlerin genel olarak yanlış çıkmasıdır. Bu sahtekar medyumlar medyumluğu kolay para kazanma yöntemi olarak gören kişilerdir. Bu tip insanların tuzağına düşmemeniz adına makalemin ilerleyen kısımlarında püf noktaları vereceğim. Kısacası güvenilir bir medyum bulmak istiyorsanız. Güvenilir Medyum Yorumları yazan yere tıklayabilirsiniz.

Belçika’nın En İyi Medyumu Kimdir ?

Bu soru ile alakalı cevabımızı bir kişi üzerinden değil de büyüler konusunda genel olarak en iyi olan ve bu konuda uzman topluluk olarak bir genel başlıkta inceleyebiliriz. Bu sorumuzun cevabı hepinizin bildiği üzere harut ve marut tarafından büyülerin ilk olarak öğretildiği kişiler olan Yahudi topluluğudur. Yahudiler büyüleri kara büyü olarak kullanan ilk topluluktur ve medyum seçimi yaparken medyumun özellikle Yahudi olmasına özen gösterin. Yahudi Medyumlar ile çalışanların memnuniyet oranı %90 üzerindedir.

Belçika Medyumları Arasında Nasıl Seçim Yapacağım ?

Medyum seçimi gerçekten çok zor bir iştir. Çünkü piyasada bulunan 100 tane medyumdan sadece 5 tanesi gerçek medyumdur. Bu yüzden yanılma oranınız %95 gibi yüksek bir orandır. Bu 5 kişiye ulaşmak için yapmanız gereken bir kaç şey var. Bunları maddeler halinde yazıyorum ve uygulamanız halinde gerçek medyumlara ulaşabilirsiniz. Bu sayede mağdur olmazsınız.

  • Öncelikle yüz yüze görüşme şansınız olan medyumlar araştırmaya bakın
  • Çalışacağınız medyumun web sitesini baştan sona okuyun ve yazılanların doğruluğunu araştırın. Bu sayede karşınızda bulunan kişinin yazılarından ne kadar bilgi sahibi olduğunu ve gerçek mi yalancı mı olduğunu anlayabilirsiniz.
  • Medyumla daha önce çalışmış kişilerle görüşmeye çalışın (mail, telefon, whatsapp)
  • Medyum yorum sitelerinden o medyumla alakalı yapılmış olan olumlu ve olumsuz bütün yorumları inceleyip oranlarını karşılaştırın ve ona göre bir seçim yapın.
  • Medyumla telefonla görüşüyorsanız kendi çağınızda bir kişilik analizi yapın. (para konusunda aceleci mi, dini ve ilmi bilgisi var mı ? Sorduğunuz sorulara içten yanıtlar mı veriyor yoksa sizi mi geçiştiriyor.)

Genel olarak söylediğim bu başlıklaları harfi harfine uygularsanız, kesinlikle başarılı olursunuz. Unutmayın karşınızda bulunan kişiler ciddi anlamda dolandırıcılar ve bu yüzden de çok dikkatli olmanız gerekiyor. Paranızı ve umutlarınızı kaybetmek istemiyorsanız bu söylediklerimi kulak ardı etmeyin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Medyum Tavsiye Ediyorum

Kabala Büyüsü Nedir ? Kabala Büyüsü Nasıl Yapılır ?

Sabun Büyüsü Nedir ? Ne İşe Yarar ?