Bağlama Büyüsü Hakkında Bilinmeyen Gerçekler

Bağlama büyüsü nedir ? Bu soru hepimizin kafasını kurcalayan soruların başında gelmektedir. Bağlama büyüsüne geçmeden önce ”büyü” kelimesinin anlamını bilmemiz gerekmektedir. Bu kelimeyi bildikten sonra diğerinin açıklamak ve yorumlamak daha kolay olacaktır.

Büyü Nedir ?

Büyü kelime anlamı itibariyle ”İnsanlara iradesi dışında bir şeyler yaptırmak için kullanılan yöntemlerin (ritüellerin) tümü, burada irade dışı ile anlatılmak istenen kişiye normalde yaptırmayacağı bir şeyi yaptırmak anlamında kullanılmaktadır. Örneğin sizi sevmeyen birinin size aşık olması ve bunu endi isteğiyle değil de ruhani varlıkların baskısı ile yapmasıdır. Büyü yapılan kişi yaptığı eylemlerin hiçbirisini kendi isteğiyle yapmaz büyü yapılan kişi etki altındadır. Yaptığı hiç bir şeyin farkında değildir. Büyüler tamamen ruhani varlıklar yani cinler, iblisler, şeytanlar aracılığı ile yapılır. Bir çok büyü ritüeli vardır ve bunlardan bir tanesi de bağlama büyüsüdür.

Bağlama Büyüsü Nedir ?

Bağlama büyüsü adından belli olacağı üzere iki insanı duygusal anlamda bağlamak ve onların bir daha ayrılmasını engellemek adına yapılan bir işlemdir. Ak büyü sınıfında bir büyüdür. Genel olarak ayrılmak üzere olan eşler, sevgililer ve nişanlılar tarafından sıkça kullanılır. Bu büyü sayesinde bir çok çift ayrılmaktan vazgeçmiştir ve bu yüzden çiftler arasında yaşanan problemlerde sıklıkla başvurulan ve olumlu sonuçlar elde edilen bir büyüdür.

Bağlama Büyüsü Nasıl Yapılır ?

Bütün büyü ritüellerinde olduğu gibi ilk önce kişilerin ad, anne adı, doğum tarihi ve fotoğraf gibi bilgilerine ihtiyaç duyulur. Öncelikle bağlanmasını istediğimiz çiftin fotoğrafları üzerine kişi bilgileri safran mürekkebi ile yazılır. Ondan sonra bu fotoğraflar bir kavanozun içine konarak içine 6 damla susam yapı, 3 damla adamotu, 2 damla çöpleme, 1 damla eğir kökü ve 1 damla haşhaş özü dökülerek 7 gün beklemeye bırakılır. Bu sürecin ardında işlemde bize yardım edecek olan ruhaniyi davet etmek için 1 tane koç kesilir ve sunakta bu koçun kanı ile birlikte biraz hayvan kemiği ve biraz tezek ile birlikte ritüele geçilerek ruhaniyi davet ederiz. Ruhani geldikten sonra önüne kavanozu koyar ve niyetimizi ona söyleyerek işimizi yapmasını sağlarız. Burada ruhaniye söylenen tılsımlı bir kaç söz var ama ben güvenlik açısından bunları yazmayı uygun bulmuyorum.

Bağlama Büyüsü Kaç Günde Etki Eder ?

Bağlama büyüsü etki süresi medyumlara ve yaptıkları işlemlere göre farklılık göstermektedir. Bir çok farklı bağlama büyüsü çeşidi vardır ve bunların ortalaması alındığında Minimum 10-12 gün arası sürerken maksimum 21-54 gün arası sürdüğü bilinmektedir. Söylediğim gibi bağlama için kullanılacak işlem ve yapılacak ritüel büyünün süresi konusunda değişikliklere sebep olmaktadır.

Bağlama Büyüsü Etkileri Nelerdir ?

Bağlama büyüsü etkileri ilk olarak kullanılan ruhaniler büyü yaptırılan kişiye giderek büyü yaptıran kişinin rüyasına girmesini sağlar ve ilk aşama böyle gerçekleşir. Bundan sonra büyü yaptıran kişinin sesi büyü yapılan kişinin kulaklarında çınlatılır. Sırasıyla bu işlemler devam eder ve zamanla büyü etkisini daha da arttırarak büyü yapılan kişi etrafa baktığı her yerde büyü yaptıran kişiyi görmeye başlar ve daha fazla dayanamayarak bağlama büyüsü yaptıran kişiye sırılsıklam aşık olur.

Bağlama Büyüsü Bozulur Mu ?

Her büyü gibi bağlama büyüsü de bozulabilir. Bunun için zıtlık ritüeli adını verdiğimiz bir işlem gerekmektedir. Yapılan bir ak büyünün zıttı bir kara büyüdür. Kısacası bağlama büyüsü bozmak için soğutma büyüsü yapılması gerekmektedir.

Bağlama Büyüsü Nasıl Bozulur ?

Bu sefer yine kişilerin adları, anne adları, doğum tarihleri ve fotoğraflarına ihtiyaç duyulur. Fakat bu işlemde fotoğrafların bulunduğu kavanoza farklı bitkilerin özleri (Hardal, Kekik, Kitre, Meşe Mazısı, Şeytantersi) konularak 3 gün bekletilir. Bu işlem sırasında demon davet edilir ve demona bu çifti ayırması istenerek kavanoz demonun yanında kırılır ve 7 gün içinde bağlama büyüsü bozularak çiftin ayrılması sağlanır.

Bağlama Büyüsü Çeşitleri ?

Bağlama büyüsü de bir kaç farklı yöntem ile yapılmaktadır. Bu yöntemler sırasıyla

  • İple bağlama büyüsü
  • Fotoğraf ile yapılan bağlama büyüsü
  • Kaşıkla yapılan bağlama büyüsü
  • Mumla yapılan bağlama büyüsü
  • Nohut tanesiyle yapılan bağlama büyüsü

Bağlama Büyüsünü Kimler Yapar ?

Bağlama büyüsü işlemini ilim ve tecrübe sahibi her medyum yapabilmektedir. Bunun dışında elinde eski büyü kitapları olanlar, dua ve vefkler ile işlem yapma kapasitesine sahip hocalar, papazlar, hahamlar ve eski çağ wiccaları bağlama büyüsü yapabilecek kişiler arasındadır. Herkesin bağlama için farklı bir yöntemi vardır ama sonuç hep aynıdır.

Bağlama Büyüsü Zararlımıdır ?

Ak büyü sınıfında bir büyü olduğu için yanlış yapılmadığı sürece kişilere çok büyük zararlar vermez, fakat yanlış yapılırsa kişilerde musallat gibi ters durumlara sebebiyet verip kişinin ruhsal tedaviye ihtiyaç duymasına neden olabilir. Bu yüzden bağlama büyüsü yaptırmadan önce çalışacağınız medyumu iyi seçmeniz gerekmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Medyum Tavsiye Ediyorum

Kabala Büyüsü Nedir ? Kabala Büyüsü Nasıl Yapılır ?

Sabun Büyüsü Nedir ? Ne İşe Yarar ?