Ayırma Büyüsü Nedir ? Ayırma Büyüsü Etkileri

 Ayırma büyüsü adından da belli olacağı üzere seven insanları ayırmak ve aralarına nifak tohumu sokmak üzere yapılan kara büyü kategorisinde bir büyüdür. Genel olarak evli birini seven kişiler tarafından sevdiği kişi eşinden ayrılsın diye yaptırılır. Bu durum nişanlı ve sevgililer içinde geçerlidir. Ayırma büyüleri genel anlamda kara büyü sınıfındadır ve kötü amaçla yapılan büyülerdir.

Ayırma Büyüsü nedir ?

Ayırma büyüsü; kara büyü sınıfında bir büyü olup iki seven insanı ayırmak adına yapılan bir büyüdür. Burada amaç sevenlerin arasına nifak tohumu sokarak onların kavga etmesine sebebiyet verip, ondan sonra iki insanı birbirinden soğutup en sonunda ayrılmalarına sebep olmaktır. Bu büyüyü yaptıranlar genelde toplumda amiyane tabirler metres ya da kuma diye tanımlanan kişilerdir. Bu kişiler evli olduklarını bildikleri halde bir kadınla ya da erkekle birlikte olup ondan sonra bu evli kişinin eşinden ayrılıp kendisiyle evlenmelerini sağlamak adına bu tür yollara başvururlar. Bunun dışında ayırma büyüsü sevdiği kişi aile baskısı ile başkasıyla evlenen erkek ya da kadın kişinin sevgilisi tarafından da yaptırılmaktadır.

Ayırma Büyüsü Nasıl Yapılır ?

Ayırma büyüsü yapmak için öncelikle ayrılmasını istediğimiz çiftin adına anne adına doğum tarihine ve fotoğraflarına ihtiyaç duyarız. Bunun dışında ritüel için yarasa kanı, 4 adet siyah mum, safran mürekkebi, papirüs kağıdı gereklidir. Öncelikle papirüs kağıdına bu kişilerin bilgileri safran mürekkebi ile yazılır ve kağıt rulo haline getirilir. Sonrasında 4 adet siyah mum yakılır ve bu mumların ateşi ile hem kadının hem erkeğin fotoğrafları her bir köşesinden farklı mumla yakılmak suretiyle kül olması sağlanır.

Kül olan fotoğraflar kişilerin bilgilerinin yazılı olduğu rulo papirüs kağıtlara konarak kağıdın altı ve üstü kapatılır. Bu işlemden sonra bu kağıt toprak altına gömülür ve 7 gün toprak altında kalır. 2. aşamada işlemde bize yardımcı olacak ruhani varlığı davet için 2 tane koç kesmemiz ve bu koçların kanlarını ritüele uygun şekilde tılsımlı sözleri söyleyip ruhaninin davete icabet etmesini sağlamamız gerekir. Davete gelen ruhaniye ayrılmasını istediğimiz kişilerin bilgilerini ve isteğimizi söyleyip ritüeli tamamlarız.

ayırma büyüsü

Ayırma Büyüsünün Etkileri Nelerdir ?

Ayırma büyüsü yapılan kişilerin araları çok iyi olsa da büyü yapıldıktan sonra hızlı bir şekilde araları bozulmaya başlar. Bu büyü 2 tarafı da etki altına aldığı için daha çabuk etki gösterir. Tek taraflı yapılsaydı taraflardan biri bu durumun bir büyü olduğunu anlayabilir ve bu durumda bir hocadan destek alabilirdi. Ayırma büyülerinde bu yüzden işlem 2 taraflı yapılır. Öncelikle en ufak olaylardan kişilerin kavga etmesi durumu ortaya çıkar. Buna örnek verecek olursak televizyonun önünden geçme durumunda bile insanların kavga etmesine sebep olur. Ondan sonra sözlü münakaşalar yerini zamanla fiziksel şiddete çevirir. Bunun sonucunda şiddetli anlaşmazlık sonucunda çiftler evliyse boşanma sevgili ya da nişanlıysa ayrılma yolunu tercih ederler.

Ayırma Büyüsü Kaç Günde Etki Eder ?

Ayırma büyüsü 7 gün normal ritüel 7 günde ruhani ritüeli ile toplamda 14 gün süren bir büyüdür. Bu büyü yapıldıktan sonra ilk 7 günde etkisini göstermeye başlar ve eşler arasında ilk kavgalar bu ilk evrede yaşanır. 2. 7 günlük kısımda ise bu tartışmalar yerini karşılık şiddete bırakır.

En İyi Ayırma Büyüsünü Kimler Yapar ?

Bunu her makalemde belirtiyorum ama bu bir gerçek. Dünya üzerine büyü ilmini getiren 2 tane düşmüş melek vardır. Bu melekler harut ve marut adı verilen meleklerdir. İnsanların iyilikleri yararına büyü ilmini öğretmek istemişler fakat insanlar tarafından bu kötüye kullanılmış ve eşleri birbirine düşürmek için yapılmıştır. Bu meleklerin büyüyü ilk öğrettiği insanlar yahudi kavmidir. Kısacası ayırma büyüsünü en iyi şekilde yapan kişiler Yahudilerdir. Bu yüzden büyü yaptırırken medyum seçiminizi Yahudi medyumlar tarafından kullanın.

En Etkili Ayırma Büyüsü Hangisidir ?

Ayırma büyüleri arasında en etkilisi Yahudiler tarafından kabala ritüeli ile yapılan büyüdür. Bu büyü diğer ayırma büyülerinin aksine 7 günde sonuçlanmakta ve ilk 3 günlük evresinde kişiler direk karşılıklı fiziksel şiddete başvurmaktadır. Bunun sebebi normal büyüler 1 tane ruhani yardımıyla yapılırken kabala ayırma büyüsünde 3 tane ruhani kullanılmasıdır. Kabala da bilindiği üzere mistik bir Yahudi ritüelidir.

Evde Ayırma Büyüsü Yapılabilir mi ?

Büyüler hakkında bilgiye sahip olmayan bir kişinin yazdığım malzemeleri alıp evde kendi başına yapacağı işlem fiyasko ile sonuçlanacaktır. Burada ritüelde en önemli şey tılsımlı sözlerdir ve bu sözleri sadece büyüyü yapan gerçek ilim sahibi medyumlar bilebilir. Bu yüzden lütfen bu büyüleri evde kendi başınıza denemeyin, yapacağınız her yanlış işlem size cin musallatı olarak geri dönecektir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Medyum Tavsiye Ediyorum

Kabala Büyüsü Nedir ? Kabala Büyüsü Nasıl Yapılır ?

Sabun Büyüsü Nedir ? Ne İşe Yarar ?