Almanya Medyumları Kimdir? Ne Tür İşlemler Yaparlar ?

 Almanya Medyumları genel anlamda burada yaşayan gurbetçilerimizin yardım almak adına başvurdukları insanlardır. Almanya’da medyum bulmak ciddi anlamda zordur. Çünkü burada bulunan medyumlar büyüden çok sadece insanlara ölmüş yakınlarından bilgi vermek adına çalışırlar. Bu yüzden de gurbetçilerimizin en çok sıkıntı yaşadığı konu Almanya’da medyum bulmak ve bunlara işlem yaptırmaktır.

İnsanlar genel anlamda hayatlarının bir döneminde muhakkak içinden çıkılmaz durumlarla karşı karşıya kalmakta ve bu tip durumlarda medyumlardan yardım istemektedirler. Bunun sebebi medyumların büyü yapma yeteneğine sahip olması ve bu büyüler ile insanların kendi yapamadıkları şeyleri yapabilmelerini sağlamaktadırlar. Almanya’da yaşayan gurbetçilerin böyle bir şansı olmadığı için genel olarak Türkiye’de çalışan medyumlardan yardım almaktadırlar.

Bu arayış genel olarak Almanya ile sınırlı kalmayıp gurbetçiler medyum bulamadığı için Türkiye’de bulunan medyumlardan yardım almakta bu yüzden de sıklıkla dolandırıcıların tuzaklarına düşmektedirler. Türkiye’de bulunan sahtekarlar, yurt dışından müşteri gördükleri zaman direk gözlerinde euro işareti belirmekte ve en çok parayı da gurbetçi vatandaşları dolandırarak kazanmaktadırlar. Bu yüzden Almanya’da yaşayan vatandaşlarımızın medyum seçiminde son derece dikkatli olmaları gerekmektedir.

Almanya Medyumları Kimdir ?

Almanya’da yaşayan medyumlar olması gerektiği halde burada bulunan medyumların büyü iliminden pek anlamadığı için genellikle Türkiye’den seçilen medyumlardır. Almanya’da bir kaç istisna olmakla birlikte bunların da güvenilirlikleri şüphelidir. Bu yüzden gurbetçilerimizi medyum seçimi konusunda dikkatli olmaları konusunda uyarmak isterim.

Almanya Medyum

Almanya Medyumları Neler Yaparlar ?

Genel anlamda bütün büyü ritüellerinde insanlara yardımcı olan medyumlardır. Ak büyüler ve kara büyüler sınıfında bir çok büyü yapabilme ve insanlar üstünde bulunan musallatlar konusunda insanlara yardımcı olmaktadırlar. Bunu yapanlar genel olarak işin ehli ve 20 yıl üzeri tecrübesi olan gerçek medyum olan kişilerdir. Bu kişilerin genel olarak yaptıkları işlemler ak büyü sınıfında en çok bilinen bağlama büyüsü, aşk büyüsü, geri getirme büyüsü, kısmet açma işlemi gibi işlemlerdir. Kara büyü konusunda ise papaz büyüsü, ölüm büyüsü, ermeni büyüsü, soğutma büyüsü, sabun büyüsü ve daha sayamayacağım bir çok büyü konusunda insanlara yardımcı olurlar.

Almanya Medyumları Arasında Seçim Yaparken Nelere Dikkat Etmek Gerek ?

Önceliğimizi yüz yüze görüşebileceğimiz bir medyum tercih etmeye verebiliriz. Her ne kadar bu pandemi koşullarında bu biraz zor olsa da böyle bir şansımız varsa önceliğimiz onlar olmalıdır. Böyle bir medyum bulamamamız ve internet üzerinden seçim yapmak zorunda kalmamız durumunda;

Öncelikle medyumun web sitesinde yazan bilgilendirme amaçlı makalelerin doğruluğunu teyit etmeliyiz. Çünkü buradan o medyumun bu konulara ne kadar hakim olduğunu anlarız.

Medyumun web sitesinde yazan bilgilerini medyumun kendisinden teyit etmeliyiz. Medyum web sitesinde hakkımda kısmında yazan bütün bilgileri bize eksiksiz olarak doğrulamalıdır. Adını Ahmet yazıp biz sorduğumuzda Mehmet dememeli ya da bulunduğu yeri Mardin yazıp bir sorduğumuzda Adıyaman dememelidir.

Medyumun telefon numarasını alıp kendisiyle konuştuğumuzda olabildiğince fazla soru sormalı ve bu sorulara verdiği yanıtların muhakemesini yapmalıyız. Sorularımıza içtenlikle ve bilgi birikimi ile mi cevap veriyor yoksa cevap vermedeki amacı sadece bizi başından savmak mı.

Çalışacağınız medyum hakkında elinizden geldiğince fazla bilgi edinin medyum yorum sitelerinde o medyum hakkında yapılan olumlu ve olumsuz bütün yorumlara bakın ve mümkünse yorum yapan kişilerle gerek telefon gerek mail yoluyla iletişime geçip doğrudan bilgi alın.

Almanya En iyi Medyum Kimdir ?

Bu sorunun cevabı tam ve net olarak bilinmemekle birlikte kendi alanlarında çok iyi olan medyumlar vardır. Önemli olan bu iyi medyumları bulabilmek ve seçim yapabilmektir. Bunun içinde güvenilir medyum yorumları olan sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Site linki için tıklayınız.

Almanya Güvenilir Medyum Arıyorum ?

Bu soru gurbetçilerin genel olarak sorduğu bir sorudur. Güvenilir medyum bulabilmek adına yapabileceğiniz en güzel şey medyum yorum sitelerinden gerçek olanlara bakıp burada bulunan medyumlar arasından en çok olumlu yorum alanlar arasından işleminize ve bütçenize uygun olanı medyumu seçmektir.

Almanya Büyücü Hoca var mı ?

Bu soruların yanıtını makalenin ilk başlarında vermekle birlikte tekrardan anlatayım. Almanya büyücü, Almanya Hoca, Almanya Medyum bulmak bu zamanda gerçekten çok zor bunun sebebi de,  medyumluğu kolay para kazanma yöntemi olarak gören dolandırıcılar. kendilerini medyum, hoca, büyücü olarak tanıtıp insanların dünü duygularını istismar etmek suretiyle insanlar üzerinden haksız kazanç sağlayan insanlar var. Bu insanların sayısı gerçek medyumların sayısının 5 katı kadardır. 5 tane doğru medyum varsa 25 tane de sahtekar medyum vardır. Bunların arasından gerçek medyumları bulmak samanlıkta iğne aramaya benzer. Bu yüzden son derece dikkatli olmalısınız.

Kaynak : https://www.guvenilirmedyum.kim/almanya-medyumlari-kimdir-ne-tur-islemler-yaparlar.html

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Medyum Tavsiye Ediyorum

Kabala Büyüsü Nedir ? Kabala Büyüsü Nasıl Yapılır ?

Sabun Büyüsü Nedir ? Ne İşe Yarar ?